Генерирање на електрична енергија

Како дистрибутер на Fischer Panda и Mastervolt, Рея МП е широко познат снабдувач на компоненти и системи за генерирање и управување на електричната енергија на одборот. Ги нудиме решенија за автомобилската и мореплавателна индустрија, како и за индустриски, соларни и посебни примени.

Ве молиме jа изберете групата на производите за да го видите и соодветниот каталог.

Нашите партнери во генерирање на електрична енергијаn

Fischer Panda е базирана во Падерборн, Германија и е почитуван светски производител на дизел-генератори, хибридни и погонски системи за морски и автомобилски примени.

Mastervolt е синоним за сигурни решенија по автономно електро-напојување. Како специјалист во управувањето, трансформацијата и складирање на електрична енергија, компанијата нуди широк спектар на производи со моќност од 300 до 40 000 W.