Индустриски гуми

Нашата производна програма ги вклучува следниве индустриски гуми:

  • Супереластични цврсти гуми
  • Гуми за возила
  • Пневматски гуми
    • – Дијагонални и радијални гуми за патни и руднични машини
    • – Гуми за мини товарувачи, екскаватори, за машини за изградба на патишта, за комбинирани ровокопачи

Овде можете да го видите техничкиот каталог.

Индустриски гуми

Нашиот партнер во индустриските гуми

Marangoni е светски лидер во производството на индустриски гуми. Производите на напредната фабрика во Роверето (Италија) се користат главно во виљушкари, патна техника и машини во рударската индустрија.