Техника за климатизација и комфор

Рея МП е утврден специјалист во греење, климатизација, ладење, замрзнување и проветрувањето во возила, бродови, автомобили за рекреација и специјални машини. Ние нудиме исклучително широк спектар на производи за обезбедување на дополнителен комфор во автомобили, кемпери и приколки. Доверлив партнер сме на фармацевтската индустрија и дистрибуција, каде сме познати како сигурен снабдувач на висококвалитетни решенија за транспорт на температурно зависни медицински производи.

Ве молиме jа изберете групата на производите за да го видите и соодветниот каталог.

Нашите партнери во техниката за климатизација и комфор

Уште од своето основување во 1901 година, фамилиjарно управуваанава група Webastoот Щокдорф / Минхен ги залага уште понови и понови технолошки стандарди. Главната специјализација на компанијата ги вклучува развој и производство на комплетни покривни и кабриолет конструкции за автомобили, како и системите за греење, ладење и вентилација на автомобили и камиони, специјални возила, приколки и бродови. Покрај тоа, компанијата ги нуди и самостоjни греjачи и решетки за монтажа од крајниот клиент.

Шведската компанија Dometic го обслужуваа пазарот со комплетна продуктната програма од климатизери, фрижидери, апсорбери, печки, санитарни уреди, лампи, генератори, прозорци, врати и други за обезбедување на комфор и безбедност далеку од дома – во комбето, кемпера, на јахтата или во возилото.