Mirësevini në Rhea MP!

Rhea MP është ndër furnizuesit liderë të sistemeve hidraulike dhe filtruese, të pajisjeve për kontroll dhe automatizim të proceseve industriale, të produkteve për krijim të komoditetit në mjetet e transportit dhe të artikujve që gjejnë aplikim në transportin e specializuar.

We Support the Distribution of 12000 Christmas Boxes to People in Need

 

The Foundation for Social Change and Inclusion and The Trussell Trust UK give out thousands of Christmas boxes to underprivileged children, families and groups. The boxes go to children in residential units and children deprived of parental care; victims of abuse; women rescued from trafficking; single parents; families in crisis; families of prisoners; old people in specialised homes; lonely elderly and others.

All rights reserved, 1999-2019 Rhea MP