Goma industriale

Lista e prodhimit tonë të gomave industriale përfshin:

  • Goma superelastike solide
  • Goma me bandazh
  • Goma pneumatike
    • – Goma diagonale dhe radiale për makinat e ndërtimit t.ë rrugëve dhe për punë në minierat
    • – Goma për mini makina ngarkuese, eskavatorë, makina niveluese dhe makina gërryese të kombinuara.

Këtu mund të shihni katalogun teknik.

Partneri ynë në gomat industriale

Marangoni është lideri botëror në prodhimin e gomave industriale. Produktet e uzinës moderne në Rovento të Italisë përdoren kryesisht në motokarot, në teknikën e ndërtimit të rrugëve dhe në makinat për industrinë e minierave.